Σχετικά με εμάς

Η επιχείρηση ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ιδρύθηκε το 1973 στην οδό Μενελάου, στη Σπάρτη, από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, με σκοπό την εμπορία ειδών κιγκαλερίας, ξυλείας, μετάλλων και σιδήρου, υλικών οικοδομής, υλικών επιπλοποιίας και εργαλείων.

Στα 42 χρόνια πορείας της η επιχείρηση εξελίχθηκε, πέτυχε σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο και απέκτησε σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση.

Το 2009 η επιχείρηση πέρασε στην επόμενη γενιά και βρίσκεται υπό την διαχείριση του ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ. Το 2010 μεταστεγαστήκαμε σε νέο, ιδιόκτητο κατάστημα στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας 124 & Λεωνίδου 5.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών με άριστης ποιότητας προϊόντα στο μικρότερο δυνατό κόστος για τον τελικό πελάτη.

Υποχρέωσή μας είναι να κατανοούμε τις ειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες λύσεις.

Ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και η άψογη εξυπηρέτηση, καθιστούν τη ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ- SPARTA HARDWARE μία δυναμική και συνεχώς ανερχόμενη επιχείρηση στο χώρο της.